![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Yurt konusunda alternatıf ev olabılır Turkıye' dekı tarzda ofısler yoktur.İstanbul/kartalda ofısımız vardır.İletisim bolumunde yakında tum bılgılerımız mevcut olacaktır. Saygılar
Bulgaristanda Üniversite Eğitimini Seçerken Doğru ve Güvenilir Firma ve Platformları Seçelim Bulgaristan'daki TEK Öğrenci Ekibi Üniversite'ye Kayıt İçin İletişim Bilgileri: Telefon: 0541 496 51 87 Msn:
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar St. Kliment te turizm bölümü okumak istiyorum.
Tam anlamıyla bilgiye ihtiyacım var. bana nası yardımcı olabilirsiniz? Yurtlar ekonomik mi? Yaşam nasıl ? Arkadaşlık nasıl? Sosyal aktiviteler nasıl ? Oda arkadaşını seçme şansın var mı? Derslerle ilgili olarak ; Turizm bölümünde zorunlu kaç yabancı dil gösteriyorlar? Matematik ağırlıklı dersleri var mı? Matematiğin ağırlığı nedir? Dönemlere (8 dönem) ait dersler ile ilgili tam bilgi alabilirmiyiz? Burada okuyan arkadaşlar sizlerden yardım bilgi öneri ne varsagörüşlerinize açığım.Şimdiden herkese teşekkür ederim. Dörtgözle cvplarınızı bekliyorummm....... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
saygılar
Bulgaristanda Üniversite Eğitimini Seçerken Doğru ve Güvenilir Firma ve Platformları Seçelim Bulgaristan'daki TEK Öğrenci Ekibi Üniversite'ye Kayıt İçin İletişim Bilgileri: Telefon: 0541 496 51 87 Msn:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|